THE BASIC PRINCIPLES OF عناب چیست

The Basic Principles Of عناب چیست

The Basic Principles Of عناب چیست

Blog Article

همواره در فصل برداشت عناب تازه یعنی از اوایل مرداد ماه تا آخر شهریور، می‌تونید عناب تازه رو از فروشگاه باغ ایران تهیه کنید.

آنهایی که مبتلا به ورم کیسه صفرا می‌باشند عناب را خیس کرده صاف نموده صبح ناشتا میل کنند. (۱۰ دانه در یک استکان آب)

مهمترین خواص عناب عبارتند از: کاهش فشار خون، کاهش خطر ابتلا به سرطان، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش التهابات، بهبود عملکرد گوارش و تنظیم سطح قند خون.

عناب آرامش‌بخش و ضد بد خلقی بوده و در طب سنتی چین و کره از آن به عنوان دارویی که سبب کاهش اضطراب می‌شود و تقویت کننده معده و طحال و سیستم گوارشی است استفاده می‌کنند.

همچنین عناب یبوست را کاهش می‌دهد. برای کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه می‌توانید مقاله خواص عناب برای یبوست را بخوانید.

آنتی اکسیدان های موجود در عناب می تواند به محافظت از پوست در برابر آسیب های ناشی از رادیکال های آزاد کمک کند و باعث ایجاد پوستی سالم و جوان می شود.

جوان سازی پوست و خاصیت ضد پیری : عناب حاوی مقادیر غنی از آنتی اکسیدان های قوی است که باعث می شوند رادیکال های آزاد مخرب که باعث ایجاد چین و چروک روی پوست می شوند کنترل عناب تب بر است شوند.

شما می‌توانید میوه عناب را مصرف کنید تا همین تأثیرات را داشته باشید. همچنین می‌توانید برای جلوگیری از بروز چین و چروک و سرعت بخشید به ترمیم زخم‌ها از عناب کمک بگیرید.

برای درمان خارش پوست ۵۰ عدد عناب را با یک لیوان آب جوشانده صاف کرده، صبح ناشتا با سکنجبین مخلوط نموده میل شود.

از دیگر خواص عناب تازه و خشک برخورداری آن‌ها از ویتامین‌های گروه ب است. عناب خشک منبع بسیار خوبی از پیریدوکسین (ویتامین ب ۶)، تیامین، نیاسین، اسید پانتوتنیک و ریبوفلاوین است.

شربت عناب برای حصبه، درد سینه، سرفه و فشار خون مفید می‌باشد. طرز تهیه شربت عناب: ۲۰۰ گرم عناب در یک لیتر آب پخته سپس دانه‌های آن را گرفته با ۷۵۰ گرم شکر مخلوط نموده بپزید تا شربت شود.

خیس کرده عناب: تعداد ۲۰ دانه عناب را با ۳۰ دانه مویز دانه گرفته و ۳۰ دانه سپستان و ۱۷ گرم شاخه گل‌دار بنفشه در نیم لیتر آب خیس کنید و بگذارید تا صبح بماند سپس آن را صاف کرده و با ۵۰ گرم شیر خشت و ۵۰ گرم ترنجبین مخلوط کنید تا کاملاً حل شود سپس قدری گلاب به آن اضافه کرده و بنوشید.

برای آشنایی بیشتر با خواص عناب در زمینه خون سازی، پیشنهاد می‌کنیم پست فواید عناب برای درمان کم خونی را بخوانید.

در ادامه همراه کوکا باشید تا با مهمترین خواص عناب برای سلامتی بدن و طریقه مصرف آن بیشتر آشنا شوید؛

Report this page